Akcie a udalosti v okolí Malého Raja

21.06.2017

Letné počasie sa poponáhľalo, takže by sa dalo povedať, že leto už vlastne vypuklo. Dlhšie dni a pekné počasie – táto kombinácia priam ponúka k návšteve rôznych kultúrnych, zábavných gastronomických alebo športových udalostí a akcií. Niektoré z nich sme pre vás vybrali...

Hodové slávnosti na Jána

23.6. 2017 od 18:00

24.6. 2017 od 15:45

Dom kultúry Slovenský Grob

Tradičná hodová slávnosť. V piatok sa môžete tešiť na Jánske ohne, opekanie špekáčikov, guláš, skákací hrad pre deti a tanečnú zábavu, v sobotu potom na koncert ZUŠ, dychovú hudbu Vištučanka a hudobné skupiny Bukasový masív a Profil.

Pezinské viechy

Od 26. apríla 2017 do konca októbra 2017

Jedinečnú príležitosť zažiť čaro viech počas letných večerov ponúka mesto Pezinok ako jediné na Slovensku. Už štvrtý ročník v projekte Pezinské viechy usporadúva Malokarpatské múzeum v Pezinku v spolupráci so združením pezinských vinohradníkov a vinárov.Svoje viechy otvorí deväť vinárstiev v týždňových intervaloch vždy od stredy do soboty, kde miestni vinári ponúknu svoje kvalitné vína či mušty.Aby milovníci vína vedeli, ktorý z vinohradníkov práve predáva víno, brána vinohradníckeho domu bude označená vencom z viničného lístia alebo čečiny v tvare kruhu, ozdobeným červenou a zelenou stuhou.Vstup do viech je bezplatný.

Urban art festival
24. 6. 2017
Bratislava

V sobotu 24. júna 2017 môžete navštíviť jednodňový mestský multižánrový festival. Uvidíte: 14 stagov, 40 vystúpení rôznych hudobných žánrov, 4 diskusie, 3 tematické zóny, Umbrella Street a množstvo sprievodných podujatí. Počas jedného dňa spoznáte významné miesta Bratislavy, domácich umelcov a tu pôsobiace neziskové organizácie. Vstup je voľný!

Gurmán fest Bratislava

23. 6. 2017 – 25. 6. 2017

Sad Janka Kráľa

Čo už môže byť lepšie ako nádherný deň v nádhernom prostredí najkrajšieho sadu v Bratislave a pritom ochutnávať výnimočné jedlá od tých najlepších šéfkuchárov a reštaurácií z celého Slovenska? Tešiť sa môžete na nové trendy v pečení a nové postupy vo varení, nové nápoje či produkty od vinárov, barmanov a farmárov. Všetko si môžete prezrieť na vlastné oči práve cez tento gurmánsky víkend. Doprajte si piknik s celou rodinou a priateľmi, zažite skvelý deň a užite si bohatý program.

Sledujte zaujímavosti a novinky z Malého Raja na našom Facebooku alebo Instagrame